Дитячий садок Київ

Столиця України має бути прикладом для всієї країни дивуючи усіх тим кращим що в неї є. Так має бути і з дитячим садочком. Звичайно що кожний дитячий садок Київ робить елітним, та особливо високий рівень має дитячий садок LIKE. Тут для кожної вікової категорії розроблено кілька програм розвитку та навчальних програм включаючи вивчення іноземної мови, як другої рідної.

Однією з головних особливостей дитячого садочку є його розміщення, адже він розміщений у приватному секторі. Чисте повітря, просторі галявини біля великого котеджу та басейн дають відчуття свободи і окрилюють дітей надихаючи їх на розвиток і творчість.

Головний запит молодих батьків дитячий садок Київ задовольняється у повній мірі. Кияни можуть віддати свою дитину до престижного дошкільного дитячого закладу де їх дитина буде у безпеці та матиме активний розвиток.

Інтер’єр дитячого садочку теж заслуговує на увагу. Просторі кімнати для чотирьох груп дітей. Простора їдальня. Ігрові кімнати. Санітарні вузли на кожному поверсі. Гармонійно організований простір з дизайнерським оформленням стін.

У садочку LIKE працюють дуже професійні вихователі та викладачі англійської мови. Англійська мова викладається за однією з самих успішних методик Helen Doron. Після навчання у нашому дитячому садку ваша дитина зможе вільно вчитися за кордоном з першого класу.

Подаруйте майбутнє своїй дитині разом з дитячим садочком LIKE!