Дитячий садок Печерськ

Перед кожними турботливими батьками постає питання у який заклад можна віддати свою дитину. Важливу роль у цьому відіграє і територіальне розміщення. Так дитячий садок Печерськ — є одним із найбажаніших варіантів.

Разом з тим такий елітний район міста Києва як Печерськ вимагає від дошкільного дитячого закладу високого рівня виховання. І саме такий рівень має дитячий садок LIKE, що розташований в приватному секторі Печерська.

Дитячий садок розміщений у великому просторому котеджі з власним басейном та галявинами на одній з яких розміщено дитячу гірку та інші іграшки. Отже ваш запит на дитячий садок Печерськ буде повністю задоволений.

Але це ще не все! Особливість дитячого садочку LIKE у тому, що діти тут можуть вивчати англійську мову, як другу рідну. У сучасному житті, коли світ все більше і більше глобалізується знання англійської мови є вкрай необхідним і вивчення мови починаючи з дитячого садка. Вивчення англійської мови з такого віку без проблем дозволить вступити до шкіл у яких викладання ведеться англійською, зокрема у велику кількість закордонних шкіл.

Отже дитячий садок яким може пишатися Печерськ і з гордістю віддавати своїх дітей є. Його працівники з радістю проведуть екскурсію по ньому і ознайомлять з навчальною програмою, що розроблена для дітей різних вікових категорій від 2,5 до 6,5 років.

Зичимо успіхів і щастя вашим родинам та завжди раді вам у нашому садочку LIKE.